O NAMA

Tvrtka Euro-Mod-Lakting d.o.o. je društvo koje se bavi cestovnim prijevozom putnika i robe u Hrvatskoj i inozemstvu od 1994god.

Našim putnicima i klijentima pružamo profesionalnu uslugu prijevoza putnika kombijem prema svim zračnim i brodskim lukama u Hrvatskoj i Europi. Siguran i efikasan prijevoz obavljamo sa novijim i modernim putničkim vozilima sa dvozonskom klimom i grijanjem do 8 putnika + 1 vozač. Na području Zagreba nudimo uslugu “od vrata do vrata” te dolazimo na vašu kućnu adresu.

Potvrđenom kvalitetom u pružanju usluga prijevoza putnika putničkim kombijem uspješno surađujemo s mnogim turističkim agencijama, vrtićima, školama, fakultetima, poduzetnicima, udrugama i dr.

Naši vozači su vrlo pozdani i ljubazni te će u svakom trenutku pružiti svoj maksimum kako bi Vaše putovanje bilo ugodno. Razvijamo svoju djelatnost, širimo svoje tržište, vjerujemo prije svega u zadovoljne korisnike naših usluga koji nam se vraćaju. 

Osim vlastitih vozila posredujemo pri iznajmljivanju vozila naših kooperanata, ali ne odstupamo od kvalitete i usluge istih. Sva naša vozila posjeduju licence za prijevoz putnika u cestovnom prometu što je jako bitno zakonski kod odabira prijevozničke tvrtke koja vrši uslugu za Vas tj.naručitelja prijevoza!

Radi Vašeg zadovoljstva na raspolaganju smo Vam od 0-24 h.
Obratite nam se s povjerenjem jer mi smo tu zbog Vas.

Sretan i ugodan put do Vaše destinacije žele Vam EML-Transporti!